Cookies

Cookies

Hvordan brukes cookies på Stoneworks.no?

Stoneworks bruker eller kan bruke cookies til følgende formål:

  • Teknisk funksjonalitet slik at vi kan huske preferansene dine.
  • Trafikkmåling, så vi vet hvor mange som besøker nettsiden vårt.
  • Annonsekontroll, slik at vi kan kontrollere hvor ofte den samme annonsen vises til samme bruker og registrere hvor mange personer som klikker på en annonse.
  • Oppførselsbasert individuelt målrettet annonsering, slik at vi kan vise annonsene vi antar er mest relevante for den besøkende.

 

1 Dataansvarlig for personopplysninger

Stoneworks er ansvarlig for personopplysninger, behandling og lagring av disse opplysningen.

2. Hva er Cookies?

En cookie er en liten tekstfil som lagres på den besøkende sin computer, tablet eller annen mobil enhet gjennom nettleseren som brukes. Det tekniske formål med en cookie er å gjenkjenne den besøkende. Det vil ikke bli lagret personlig informasjon i cookies om betalingsinformasjon på nettsiden. De kan ikke inneholde virus eller annen form for skadelig software – såkalt malware.

2.1 I så lang tid beholdes cookies

Cookies som er lagret på brukerens computer, tablet eller en annen mobil enhet slettes automatisk etter et visst antall måneder. Hver gang nettstedet blir besøkt, fornyes de.

2.2 Slik slettes cookies

Cookies kan slettes på den besøkendes datamaskin. Følgende link beskriver hvordan: https://minecookies.org/cookiehandtering 

2.3 Hvordan unngå cookies?

Cookies kan unngås. Følge denne linken for å undersøke hvordan: https://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hva cookies brukes til på Stoneworks

Stoneworks.no bruker cookies til å føre statistikk over forskjellige brukere. Informasjon om kjønn, alder, geografi og interesser kan brukes til å forbedre brukeropplevelsen så vel som målrettet innhold og eventuell annonsering.

third party cookies

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Informasjon om pengebruk følger trafikk og aktivitet. For å bruke dette, bruker vi cookies fra Google Analytics. Cookies fra Google Analytics kan velges bort. Les her:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Annoncenetværk

Pengerinfo brukes til annonser og refererer til forskjellige annonsenettverk. Blant annet:

  • AdService Media A/S
  • Google AdSense

Det er mulig å velge bort et antall forskjellige annonseringsnettverk. Finn informasjon og listen her: https://minecookies.org/fravalg

3. Bruk av personlig informasjon

Stoneworks.no utleverer aldri personlig informasjon til tredjeparter, med mindre besøkende har forpliktet seg til det. Stoneworks.no samler aldri personlig informasjon uten at besøkende har gitt Stoneworks.no denne informasjonen ved registrering, kjøp eller deltakelse i en undersøkelse eller lignende. Et eksempel på innsamlet informasjon kan være: navn, adresse, postnummer, e-post, kjønn, alder, interesser, holdninger og kunnskap om ulike tema. Personlig informasjon brukes til å fullføre kjøp eller tjenester som informasjonen ble innsamlet i forbindelse med. Informasjon kan også brukes til å få mer kunnskap om den besøkende, og andre besøkende på nettsiden. Disse anvendelser kan være spørreundersøkelser og analyser som skal forbedre Stoneworks.no sitt produkt, tjenester og teknologier, samt se innhold og annonser tilpasset de besøkende interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt angående personopplysninger

Hvis du vil ha tilgang til informasjonen som er registrert om deg via Stoneworks.no, vennligst kontakt:

Stoneworks

Gravarsveien 51
N-4306 Sandnes

Tlf: +47 51 66 25 24
post@stoneworks.no

 

Hvis du mener at feil data er registrert eller du har andre innvendinger, vennligst kontakt det samme stedet. Du har alltid muligheten til å få vite hvilken informasjon som er registrert om deg, og du kan selvsagt komme med innvendinger om det som er registrert. Stoneworks.no følger reglene i personopplysningsloven.

3.2 Beskyttelse av personopplysninger

I henhold til personopplysningsloven må personopplysningene til de besøkende holdes trygt og konfidensielt. Stoneworks.no lagrer eventuelle personlig informasjoner på computeren med begrenset adgang. Stoneworks.no sine sikkerhetstiltak overvåkes kontinuerlig for å avgjøre om lagrede data håndteres på riktig måte. Personlig informasjon blir gitt på eget ansvar av besøkende og brukere av Stoneworks.no.
Inspirasjon for cookie og personvern: Tilgjengelig på minecookies.org

Kontakt meg